CubiX MP3 Player

CubiX MP3 Player (S60) 3.02

Mooie mp3-speler met equalizer

Uitmuntend
8

CubiX MP3 Player is een strakke muziekspeler voor je Symbian-toestel. Je creëert eenvoudig je eigen afspeellijst dus je hebt altijd je favoriete muziek bij je!

Met CubiX MP3 Player krijg je 4 skins tot je beschikking waarmee je het uiterlijk naar wens aanpast. Behalve het mooie voorkomen blinkt dit programma uit in gebruikersgemak. Je stelt eenvoudig je playlists samen en je hebt een equalizer om je muziek naar smaak aan te passen. De jog dial (draaiknopje) functioneert als play/pauze-knop maar ook als volumeregelaar. Wanneer iemand je belt stopt CubiX MP3 Player automatisch om weer verder te gaan na het gesprek.

Heeft je telefoon een klepje dan doe je die zonder zorgen dicht en de muziek blijft doorgaan. Als het klepje je display niet afschermt zie je ook nog eens de naam van het nummer en de artiest. CubiX MP3 Player geeft je veel extra informatie over je muziek mits beschikbaar.

Met CubiX MP3 Player haal je een puik muziekprogramma in huis. Deze Symbian app ziet er niet alleen mooi uit maar loopt ook nog eens als een zonnetje!

Meeste downloads Audio voor Symbian

Meer
CubiX MP3 Player

Download

CubiX MP3 Player (S60) 3.02

Beoordelingen about CubiX MP3 Player